Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 


Regressionsterapi - Tidigare Liv, en spännande resa!

Inom Regressionsterapi så söker man roten till problemet under hypnosanalysen. Man fördjupar sig i om problemet kan ha uppstått tidigare i livet och vad som kan vara orsaken till detta.

Tidigare Liv-regressioner har alltmer börjat användas som en global terapiform. Orsakerna är många men en av förklaringarna är att fler människor i västvärlden börjar tro på att någon form av tidigare liv faktiskt existerar. En annan orsak kan vara att det är lättare att berätta sig fri från problemet händelsen placeras med en viss distans och i annan form, exempelvis i ett annat liv.

Regressionsterapi - Finn roten till problemet

Det mänskliga sinnet är uppfinningsrikt. Eftersom man under hypnos har lättare för att komma i kontakt med sin fantasi så uppstår en helt annan öppenhet. Resultatet blir att det kommer ofta upp ämnen och frågor som har betydelse för detta liv. Men problemen eller känslorna är inlindade i andra händelser än det man står inför i nutid. Genom regressionsterapi kan man distansera sig från händelser och känna empati och sympati till sig själv. På samma sätt som man kan göra för din omgivning i detta liv.

Oavsett orsak har det dock visat sig att denna terapiform faktiskt fungerar. Vem bryr sig om en "tidigare liv"-berättelse är en omgestaltning av detta liv eller en verklig existens. Det är resultatet av din regressionsterapi som räknas, att en person blir befriad från sin fobi, ångest, relationsproblem, migrän eller vad som nu är problemet i detta livet.